28. maj 2013

Veninder gør bare dagene bedre

Nu forstår jeg pludselig bedre den sms jeg modtog tidligere i dag fra en veninde!

"Er det ikke noget med at du ikke kan lide varm kakao?"

Tænkte ikke yderligere over den end at hun sikkert ville invitere mig på varm kakao og veninde hygge.
Havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at hun ville stå nogle timer senere foran min hoveddør med en gave til mig fra hende og kæresten.

Sådanne veninder gør bare dagene endnu bedre. Ikke fordi jeg elsker gaver (hmm...) men elsker hende for tanken bag.

I går aftes sad vi og skrev sammen, havde tidligere på dagen været inde til nogle undersøgelser og prøver på hospitalet, som endte ud med at jeg fik diagnosen GIGT!

Første tanke var: HVAD?! jeg er sku da kun 30?!
Men dommen blev ikke "nedsat" af den grund, så nu skal jeg igennem nogle undersøgelser for at finde ud af hvilken slags gigt det er. Back on track! Havde noget ondt af mig selv i går, og følte mig ret lille. Men hun lagde øre til (kæresten gjorde også) og jeg gik glad i seng. 

Men tilbage til hoveddøren, her stod hun så... Med en gave til mig og det sødeste kort. Hvad der stod vil jeg holde mellem hende og mig, men kan godt sige at jeg var på nippet til at tude, og stod bare og trådte mig selv over tæerne som en fem årig...

Her er hvad jeg fik 
Chokolade skeer til og lave varm chokolade og en kasse med 6 forskellige flødeboller fra Frellesen

LOVE IT!!! 


Elsker veninder!

Tak ven :)




24. maj 2013

Det er vel en sjælden fredag...

i hvert fald en gang om ugen.
Ej, dette er den første fredag i noget tid jeg har været alene hjemme, kæresten er tidligere på ugen sendt til Rom, i forbindelse med sit arbejde, og jeg sidder så alene her hjemme.

Men, men, men det gør ingenting, for så er der dømt fredags kage, kærsten spiser nemlig ikke kage, i hvert fald ikke særlig tit, MEN det gør jeg. Jeg elsker kage, Jeg elsker flødeskum, og jeg gider ikke at lyve om det, når det serveres ja så er jeg ganske grådig.

Så det er vel en sjælden fredag


Og jep det er strikketøj der ligger bagved, er ved og genopfriske mine strikke kundskaber, har ikke gjort så meget i det de sidste 6 år... Og det ligger nu også noget langt væk, altså hvordan det liiige er man gør desværre.

Ellers står den på 3 x kort, men mest af alt ren hygge...

Hvad skal du lave i aften?




23. maj 2013

Mit eget album

Har jo tidligere vist et albums som jeg lavede til en kollega/veninde.
Meeen det var altså ikke mit første album,
startede med og lave et til mig selv.

Har dog ikke kunne dele det med jer før nu, for det skulle først lige vises frem på ScrapFactorys hjemmeside, da det var noget jeg designede for dem.

I går blev albummet så vist, så nu kan jeg endelig dele det med jer.
For mig var albummet en stor succes oplevelse da det blev færdig.
Jeg er så vild med hvordan det endte med at se ud, og at det faktisk kan ligge fladt når det ligger åbent, som i kan se det på det nederste billede.

Jeg har valgt at bruge albummet til at skrive alt ned jeg ved og har lært gennem tiden om hvordan man bruger Copic Markers 

billedet er lånt her

Jeg lærte første gang om dem da jeg gik på design skole, for år tilbage, blev udlært i 2009.... wow er der allerede gået fire år?! Øv tiden går hurtig.

Lige pt. har jeg ikke fået skrevet/tegnet så meget der kan komme i bogen, men tænker at det er noget jeg kan sidde og hygge mig med, og så sætte i bogen efterhånden. 

Men, men, men.... 
Her kommer billederne, lad mig endelig vide hvad du synes :)

Selve albummet, her set forfra 

Og så lige et close up af teksten og sommerfuglen, jeg elsker den sommerfulg
Ja det er meningen at teksten sidder skævt og der er et lille p

Så åbner vi bogen og får lige et close up
til venstre er en oversigt over alle farver og så er det så meningen at jeg maler dem ind jeg har.... I kan se jeg er godt igang

Til højre er så den første side, der viser hvordan man farvelægger alt efter hvor man synes solen kommer fra, billederne kan vippes op og nedenunder er de så farvelagte, håber i forstår den lidt kryptiske forklaring.
Alle siderne til højre kan foldes ud, så der er flere sider end man først ser, på billedet ovenover kan I fornemme hvad jeg mener, det de sorte sider jeg snakker om

Bagest i bogen har jeg sat en lomme ind, hvor jeg kan opbevare lidt dit og dat, ting og sager

Kan i have en kreativ dag derude :)






20. maj 2013

Quilling med knapper

Når man giver en gave væk, synes jeg indpakningen gerne må se indbydende ud også...
Og ja ja jeg ved godt at det er hvad der er indeni der tæller, og at mange gange så bliver papiret flået af. 

Men stadigvæk, kan jeg godt lide en indbydende indpakning, sådan en kan i hvert fald få mig til at smile og glæde mig endnu mere over hvad der mon gemmer sig i gaven.

Nu er jeg jo fornyligt begyndt på det der quiiling noget, er ikke super fantastisk god til det endnu, men kan i det mindste finde ud af og lave blomster.
Så for ScrapFactory i denne måned har jeg lavet 2 blomster, som kan sættes ovenpå mindre gaver der skal gives væk, selve blomstens knop er nogle knapper i vintage look, og blev selv ret glad for resultatet.






17. maj 2013

Har lavet en gave

Jeg har en meget betænksom og sød kollega.
Hun har fx. lært mig at quille, har haft en flaske vin med til mig -bare fordi hun kunne huske jeg kunne lide den- til tider haft små gaver med til mig, lagt chokolade i min taske og sådan... Alt er selvfølgelig gengældt og jeg synes det er så hyggeligt.

Men nu har jeg så lavet et album til hende, også kaldet for en journal. Dog valgte jeg ikke og dekorere den, det synes jeg hun selv skulle have lov til. albummet når du læser i det, kan uden problemer ligger fladt, hvilket jeg selv sætter pris på, synes det er irriterende hvis fx der er en side der står og stritter op i luften og man ikke kan ligge den ned til den ene side.

Men vil også gerne dele den med jer. Så her er lidt billeder og en lille video hvor jeg bladre gennem bogen... Beklager den dårlige video kvalitet... Men Håber i kan se ideen med bogen. Synes den minder lidt om de der gamle plet bøger, som jeg fx læste med mine forældre da jeg var lille, kalder man egentligt dem for flap bøger?




Læg gerne en kommentar, hvad synes du? 
Har andre ideer til andre slags jeg gerne vil lave... Kan man give sådan et album i gave?

Min kollega blev i hvert fald glad for albummet og jeg glæder mig til at se hvad hun gør ved det.




11. maj 2013

Til salg: nyt faneblad

Der er kommet nyt faneblad på bloggen.


Her vil jeg sætte nogle af mine krea materialer til salg, sådan løbende... 

Mange af tingene har aldrig været brugt, og andre måske kun ganske lidt.
Det vil stå under billedet hvad stand de er i

Til en start har jeg lagt 39 dies til brug med sizzix big shot maskine ud, ingen af dem har været brugt.

Det vil altid være først til mølle, 
afhentning hos mig
eller køber betaler porto

Er der nogen spørgsmål, så spørg endeligt, svare gerne :)


4. maj 2013

Ja sådan kan det jo gå

 Det virker til at bloggen står stille, og nej det er ikke fordi jeg ligger og daser, snork bobler eller andet i den dur, ligesom Miss Diva gør det her på billedet...


Nej der er en helt anden grund til det, det er som jeg mange gange førhen har nævnt, 
den (dumme - @£€{#%&¤#) irriterende højre hånd. Den gør fortsat ondt og har gjort det siden december, lægen startede mig op i behandling med gigt medicin og en skinne til håndleddet. Sådan gik jeg i 2 måneder, hjalp det så? NEJ! så i mandags var jeg inde på ortopæd kirurgisk ambulatorium, og endte med at tage derfra med en arm der nu ser sådan ud


En arm i gips, det vanskeliggør på det groveste det at være kreativ! Især når håndleddet er bukket bagover og sidder i en virkelig ubehagelig stilling. Nu er vi en lille uges tid henne, og er smerterne aftaget? NEJ! de er blevet værre! Heldigvis skal jeg "kun" gå med armen sådan i 14 dage før de kigger på den igen. Er smerterne og hævelsen (som gik op til albuen til sidst) ikke væk, får jeg en henvisning til en gigt læge hvor jeg så skal udredes. Skønt! Endnu flere skavanker oveni hatten, håber på det bedste men frygter det værste.

Men jeg savner min hækkelnål noget så frygteligt, har ikke brugt den siden midt december, og har faktisk gang i nogle projekter som for længste skulle have været færdige


Derudover havde jeg lige fundet en ny sjov ting at begive mig udi, men det kan jeg jeg heller ikke pga. armen.
Det hele startede med at jeg en dag på arbejdet fik en gave af en dejlig kollega, en quillet fe (Yvonne hedder hun herhjemme)


Hun er så skøn og pynter så dejligt inde på kontoret. 
Men hun, Bjørg, læret mig så at quille en dag jeg var hjemme ved hende, og få jordbærsaftevand (a trip down memory lane) og nybagt brød MUMS!!! 
Hvilket endte ud i mit første projekt, var ski lidt stolt af mig selv. Og regner med at den skal pyntes i midten og smækkes ovenpå en gave der snart skal gives, det er da lidt mere fancy end gavebord med krøl ;o)


Det var lige en lille status opdatering her fra det (pt. ikke så) kreative værksted.
Kan du have en dejlig weekend.

venligst den krea-frusetret 






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...